Novnika: Dárkový poukaz

darkovy_poukaz_3_sirupy_blogBěhem dovolené jsem měl čas trochu popřemýšlet o dalších novinkách, které bych mohl nabídnout. Jednou z nich jsou právě dárkové poukazy. Pár lidí se mne už na ně ptalo, jestli by bylo možné nějaké objednat, protože takové poukazy nabízí téměř každý obchod. Říkal jsem si, že by to nebyl špatný nápad také nějaké vytvořit a vyzkoušet, jaký o ně bude zájem. Přeci jen, ne každý zná chutě jiných a proto jsem vytvořil pilotní poukaz na 3 sirupy dle vlastního výběru. Myslím si, že se bude hodně uplatňovat nejen například v období různých svátků, ale také u dalších příležitostí, jako jsou narozeniny a další výročí. 

Každý poukaz je platný 1 měsíc od zakoupení a je možné jej uplatnit pouze na jeden nákup. Je tedy jednorázový. Na poukazu se nachází kromě data platnosti také unikátní číselný kód, který je potřeba zadat k objednávce. Jakmile mi objednávka přijde, upravím její cenu a odečtu ceny za 3 nejdražší sirupy, které budou v objednávce. 

Poukázku posílám emailem na adresu objednavatele v pdf formátu, takže je možné ji vytisknout a předat například v obálce.