Ohlédnutí za rokem 2021

Pomalu se nám blíží konec roku 2021 a začínáme se připravovat na ten následující, u kterého snad všichni doufáme, že bude alespoň o něco lepší, než rok stávající. Rozjezd tohoto projektu byl pro mne v mnoha ohledech překvapivý, ale zároveň se mi jej povedlo posunout opět o něco dál.

Od založení živnosti, za posledního půlroku a něco, mám za sebou na produkty přes padesát vyřízených objednávek s několika sty kusů výrobků a k tomu spoustu pozitivních referencí jak veřejných, tak osobních. Nejen, že se někteří zákazníci pravidelně vracejí, ale zároveň se rozšiřuje i okruh mé působnosti. Ze začátku jsem se snažil uspokojit poptávku hlavně v našem městě, ale postupem času začala přibývat i okolní města a dokonce mám za sebou i první poslaný balík na druhou stranu naší republiky. Jestli vše vyjde, jak má, tak budu moci expandovat i mimo domácí region a tím i pro širší veřejnost, což by mohlo ocenit spousta dalších zájemců i z jiných krajů, které jsem bohužel musel prozatím odmítat.

S tím vším souvisí i fakt, že domácí zahrádka je opět téměř sklizená. Pár rostlinek stále v truhlících odolává, ale už jich není mnoho. Oproti tomu spousta dalších sazeniček se již připravuje na další sezónu, která by mohla být opět dvojnásobná oproti té letošní.

Letošní rok jsem představil spoustu novinek a nových produktů a pevně věřím, že i ten příští budu mít co nabídnout. Pár nápadů již mám v hlavě a pomalu na nich pracuji, ale ještě to chce čas. A pokud vše vyjde, myslím, že se všichni máme na co těšit :)

Rád bych poděkoval všem svým fanouškům na instagramu a na facebooku, kde se fan-základna před pár týdny přehoupla přes stovku. Díky pozitivním ohlasům stále věřím, že tento projekt má smysl a že rozhodně není čas to balit.

Všem přeji krásné prožití Vánočních Svátků, ať výrobky z rýmovníku pod stromečkem potěší a hlavně krásný vstup do dalšího roku, který nechť je pro všechny opět lepší, než ten letošní.