Můj rýmovník expanduje

balickyNěkteří stálí zákazníci si jistě všimli, že na tomto novém eshopu přibyla možnost doručení pomocí kurýrní služby. I když se během několika dnů možnosti a nastavení změnily, je nyní vše v podobě, se kterou jsem spokojen. I když stále upřednostňuji osobní předání, protože rád poznávám své zákazníky a prodává se mi daleko lépe, když vím, kdo mé produkty kupuje.  

V úplně prvních fázích projektu jsem doručení na dálku vůbec nezvažoval, protože jsem si absolutně nedovedl představit, jak by to probíhalo. Navíc jsem neměl v té době tolik rostlinek, abych mohl uspokojovat případnou poptávku i mimo hranice našeho města. 

Jenže časem mi začali psát zájemci, že by si rádi produkty koupili. Bohužel byli převážně z druhé části republiky. Tak jsem se nakonec rozhodl, že vyzkouším přepravu přes zásilkovnu. Je to nejoptimálnější řešení jak pro mne, tak pro zákazníky, co se týče ceny a pohodlí při posílání a doručování.  

Dalším krokem bylo naučit se pracovat s aplikací, která pro mne byla zcela neznámá. Také jsem musel zajistit potřebné obaly. Krabice problém nebyly, změřil jsem teoretické univerzální rozměry, které se hodí jak pro malé (nosní spreje, mýdla, vonné oleje,...), tak velké a křehké produkty, jako jsou sirupy a medy. Starost mi ale  dělala výplň a samotná zabalení sirupů a medů tak, aby se při přepravě nerozbily. Vše jsem ale nakonec domyslel tak, aby to bylo finančně co možná nejúspornější a zároveň bezpečné. 

První oficiální balíčky půjdu odeslat toto pondělí, je jich 6 a na obrázku jsou vidět připravené krabice, které poputují ke svým zájemcům. 

Je to další velký krok v mém podnikání a doufám, že to bude ten správný :)