Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2023

rymovnik_vesele_vanoce_2022_a_stastny_novy_rok_2023Rok se s rokem sešel, Vánoce jsou tu a nový rok už klepe na dveře. I když letošní zima Vánocům nedá ten správný Ladovský nádech, všichni si je snažíme užít, jak jen nejlépe a nejpohodověji bude v našich silách. Vánoce jsou svátky klidu a míru a zavřené obchody na Svátky jsou tím pravým oddechem skutečně pro naprostou většinu lidí. I když jím předchází hromady návštěvníků, kteří chtějí na poslední chvíli nějaké jídlo ukořistit. 

Rád bych ale všem popřál hlavně pohodové svátky, bohatý štědrý večer a to především na klid, mír a přátelská setkání, na která během roku nebylo moc času. A pokud jste šťastně zamilovaní, jako teď já, tak hodně vzájemné lásky, protože té není nikdy dost. 

Letošní rok byl pro mne přelomovým, který jsem za svých 32 let ještě nezažil. Říkal jsem si, že už mě nic nového nečeká a přesto se stalo. Začátek pro mne nebyl vůbec snadný. Měl jsem velké bolesti kvůli poškozeným zádům a nemohl jsem téměř vůbec chodit a prášky na bolest jsem jedl jako bonbony, abych mohl vůbec fungovat. Naštěstí se o mne v pražském Motole postarali a odvedli perfektní práci. Díky rychlému zásahu jsem byl sice několik měsíců upoután ve vodorovné poloze, ale konečně bez bolestí. Pak mne čekal měsíc lázní, kde jsem potkal nové přátele a měl spoustu nových zážitků. 

Ačkoliv jsem v to už nedoufal, po několika letech mi osud do cesty přivál nádhernou přítelkyni, do které jsem neskutečně zamilovaný. Oba se máme rádi a jsme šťastni, jako nikdy. Každému, kdo je momentálně sám už několik let a přestává doufat, radím, aby hledání nevzdával. Několikrát jsem to už chtěl hodit za hlavu, ale přesto jsem pokračoval a naději neztrácel. A nakonec to vyšlo. I když po několika letech, vyšlo to. Naděje tu je vždy, jen doufat a věřit. 

Do nového roku bych rád popřál všem podnikatelům hodně úspěšných měsíců, hromady spokojených zákazníků a co nejméně nepříjemností. Po dvou letech této zábavy s rýmovníkem jsem zažil mnoho "dobrodružství", ale věřím, že mě jich ještě hodně čeká. Každé podnikání je challenge, který musí zvládnout každý sám, chce-li skutečně uspět.