Mýdlo pro všechny

Pár lidí mi "vyčítalo", že můj eshop je málo akční, že se zde nic moc neděje. Zvláště nyní, před blížícími se vánočními svátky. Každý obchodník se snaží své zboží nabídnout za výhodnější ceny, ve výhodných balíčkách, nebo něčím, co přes rok běžně neposkytuje. 

Přemýšlel jsem, jak to provést na mém eshopu a protože nyní hodně lidí shání nějaké zajímavé dárky pod stromeček pro rodinu či přátele, napadlo mě zkusit akci na mýdlo z rýmovníku s ornamenty. Jednak jsem zrušil zbytečné varianty - tedy dárkovou krabičku a mýdlo bez lístečku, a cenu snížil ze 60Kč na 50Kč, tedy o nějakých 17%. 

Také jsem spustil akci, že za každých 300Kč v objednávce budu mýdlo přidávat zdarma jako dárek. Pokud tedy objednávka přesáhne 600Kč, přidám 2 mýdla, pokud přesáhne 900Kč, přidám 3 mýdla, atd... 

Pevně věřím, že právě toto mýdlo bude pro mnohé zajímavým vánočním překvapením. Drobností, unikátností a především praktičností, které se v dnešní době trochu vytrácí. 

Akce platí pouze do 10. prosince, jelikož poté se eshop přesune do vánočního odpočinkového režimu. Z důvodu vytížení přepravců nebude možné objednávky posílat, dodání bude možné pouze přes osobní předání v Chomutově či okolí. Navíc většina rostlinek ze zahrádky bude kompletně sklizených, pouze nové sazeničky a prázdné truhlíky budou čekat na další sezónu.