Sirup z rýmovníku: Borůvkový
Detailní popis produktu
V našich lesích se nachází plno borůvčí, kam chodím borůvky o víkendech sbírat, když je jejich sezóna. V sezóně máte tedy jistotu, že sirup je vyráběný z těch nejčerstvějších borůvek, nedávno sbíraných. Přebytky borůvek, nechávám zmrazit a používám je pro výrobu sirupů mimo hlavní sezónu. V každém případě tedy máte jistotu, že borůvky, ze kterých je tento sirup vyráběný, jsou českého původu.
Více si můžete přečíst na blogu v článku "Borůvková sezóna".
Spotřeba a skladování sirupu z rýmovníku
Sirup z rýmovníku je vhodné spotřebovat co nejdříve, protože neobsahuje žádné umělé konzervanty a jediným konzervantem je cukr. Navíc se časem vytrácí chuť a vůně.
Skladování mimo lednici při pokojové teplotě 20°C doporučuji maximálně týden. V případě horkých dnů vždy dávat do lednice.
V lednici při teplotě od 3 do 8 °C doporučuji uchovávat maximálně 4 týdny.
Co je ale důležité, určitě nevystavovat přímému slunci a ve skleněné lahvi nemrazit.
Před používáním je vhodné lahev protřepat, protože se složky usazují u dna.
Podrobné informace o sirupu z rýmovníku naleznete v tomto článku:
Článek: Vše, co jste kdy chtěli vědět o Sirupu z rýmovníku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
? Obsah: | 500 ml |
? Složení: | Rýmovník, borůvky, citron, cukr, voda |
? Borůvky: | 17% |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.