Sirup z rýmovníku: Májový

120 Kč 150 Kč 100 Kč 140 Kč od 100 Kč
Sladidlo
Složka rýmovníku
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Vůně máje a jeho specifická chuť přírodních jahod zachutná každému v srdci zamilovanému. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Májový sirup plný jahod je skvělou volbou do mléčných koktejlů. Jahodový sirup můžete také nalít do vaničky na led a nechat zmrazit. Kostky ledu pak můžete v letních dnech použít pro zchlazení a dochucení obyčejné vody. Pokud do vody přidáte ještě čerstvé mátové lístky, vznikne lahodný letní koktejl

Samotné jahody pocházejí ze samosběru, kam je chodím příležitostně sbírat. V sezóně máte tedy jistotu, že sirup je vyráběn z těch právě nasbíraných jahod. Mimo sezónu pak k výrobě používám mražené, které jsem v sezóně nasbíral navíc. Májový sirup je tedy vyráběn výhradně z českých jahod, přímo mnou nasbíraných :) 


TIP: Jako dárek ženě ještě vhodné koupit buď Mýdlo lásky s rýmovníkem anebo květinu v místním květinářství :)


Spotřeba a skladování sirupu z rýmovníku

Sirup z rýmovníku je vhodné spotřebovat co nejdříve, protože neobsahuje žádné umělé konzervanty a jediným konzervantem je cukr. Navíc se časem vytrácí chuť a vůně. 

Skladování mimo lednici při pokojové teplotě 20°C doporučuji maximálně týden. V případě horkých dnů vždy dávat do lednice.

V lednici při teplotě od 3 do 8 °C doporučuji uchovávat maximálně 4 týdny.

Co je ale důležité, určitě nevystavovat přímému slunci a ve skleněné lahvi nemrazit

Před používáním je vhodné lahev protřepat, protože se složky usazují u dna. 


Podrobné informace o sirupu z rýmovníku naleznete v tomto článku: 

Článek: Vše, co jste kdy chtěli vědět o Sirupu z rýmovníku
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy
? Obsah: 500 ml
? Složení: Rýmovník, jahody, cukr, voda
? Jahody: 6%

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: