Med z rýmovníku

Říjnová novinka už je tu nějaký ten pátek a je ještě sladší, hustější a voňavější! I když pokusy se třtinovým cukrem nedopadaly moc dobře, tak se nakonec poštěstilo a po několika dnech depresí z neúspěchu se mi povedlo vychytat recept na tento úžasný produkt, který potěší snad každého milovníka sladkého.

Je potřeba říci, že ve skutečnosti se sice nejedná o med v pravém slova smyslu, ale med se tomu říká právě pro jeho konzistenci a hustotu, která je tak podobná.

"Med" se dá používat stejně jako sirup, tedy jako dochucovadlo, sladidlo, případně díky konzistenci i jako mazadlo na pečivo. Anebo pokud si někoho chcete předcházet, můžete mu jej namazat kolem pusy... :D Stejně, jako ostatní produkty, to může být zajímavý netradiční dárek. Ať už k svátku, narozeninám nebo jiným příležitostem. 

K samotnému názvu jsem přidal dovětek "Special", protože i když jsem zkoušel recepty z různých webů, nikdy to nedopadlo podle očekávání. Musel jsem tedy všechny ingredience přidat ve správném poměru a takovým způsobem, aby se nádech rýmovníku a jeho živiny nevytratily. Je to trochu větší alchymie, ale nakonec se vše povedlo.

Za poslední dva týdny jsem měl několik objednávek a prozatím jen samé kladné ohlasy, takže věřím, že tento produkt má smysl :)

Ještě čekám na nové sklenice, které dodají produktu těch zbývajících několik málo procent k tomu, aby byl pro mne naprosto dokonalý. Takže myslím, že ještě je na co se těšit :)