Sirup z rýmovníku: Mrkvový
Detailní popis produktu
Sirup z rýmovníku a mrkvové šťávy nabídne unikátní chuť, kterou jinde nenajdete. Na jeden 500ml sirup používám 200 gramů, pro třtinový cukr 300 gramů očištěné mrkve. Sirup má chuť podobnou jako vařená mrkev.
Spotřeba a skladování sirupu z rýmovníku
Sirup z rýmovníku je vhodné spotřebovat co nejdříve, protože neobsahuje žádné umělé konzervanty a jediným konzervantem je cukr. Navíc se časem vytrácí chuť a vůně.
Skladování mimo lednici při pokojové teplotě 20°C doporučuji maximálně týden. V případě horkých dnů vždy dávat do lednice.
V lednici při teplotě od 3 do 8 °C doporučuji uchovávat maximálně 4 týdny.
Co je ale důležité, určitě nevystavovat přímému slunci a ve skleněné lahvi nemrazit.
Před používáním je vhodné lahev protřepat, protože se složky usazují u dna.
Podrobné informace o sirupu z rýmovníku naleznete v tomto článku:
Článek: Vše, co jste kdy chtěli vědět o Sirupu z rýmovníku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
? Obsah: | 500 ml |
? Složení: | Rýmovník, mrkev, citron, cukr, voda |
? Mrkev: | 15%/22% |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.