Sirup z rýmovníku: Jablečný
Detailní popis produktu
Příznivci produktů nakousnutého jablka mohou jásat! Byť z nakousnutého jablka sirup skutečně není, jeho lahodná chuť může lehce konkurovat svoji jedinečností produktům známé značky. Chuť jablíčka dodá sirupu zajímavou, unikátní chuť.
Spotřeba a skladování sirupu z rýmovníku
Sirup z rýmovníku je vhodné spotřebovat co nejdříve, protože neobsahuje žádné umělé konzervanty a jediným konzervantem je cukr. Navíc se časem vytrácí chuť a vůně.
Skladování mimo lednici při pokojové teplotě 20°C doporučuji maximálně týden. V případě horkých dnů vždy dávat do lednice.
V lednici při teplotě od 3 do 8 °C doporučuji uchovávat maximálně 4 týdny.
Co je ale důležité, určitě nevystavovat přímému slunci a ve skleněné lahvi nemrazit.
Před používáním je vhodné lahev protřepat, protože se složky usazují u dna.
Podrobné informace o sirupu z rýmovníku naleznete v tomto článku:
Článek: Vše, co jste kdy chtěli vědět o Sirupu z rýmovníku
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sirupy |
---|---|
? Obsah: | 500 ml |
? Složení: | Rýmovník, jablko, citron, cukr, voda |
? Jablko: | 20% |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.