1. rok na Shoptet

blog_1-rok-na-shoptetDnes je to přesně na den jeden rok, co jsem přešel z jiné eshopové platformy na Shoptet a zároveň přidal doménu bez pomlčky v názvu www.mujrymovnik.cz ke stávající www.muj-rymovnik.cz s pomlčkou. Článek o přechodu můžete najít zde

Toto není komerční článek, jen bych tím chtěl poděkovat správcům této platformy a komunitě poradny na facebooku, se kterými je naprosto skvělá spolupráce. Na podpoře shoptetu jsou skvělí lidé, kteří Vám vždy vyjdou vstříc, potřebujete-li s něčím poradit. Stejně tak na facebookovém profilu je spousta jiných eshopařů a programátorů, kteří Vám rádi poradí, případně pomohou s úpravami. 

Samotná platforma Shoptet pro mne ze začátku byla velké tabu, ostatně stejně jako spousta věcí, které se týkají podnikání. Pár hodin hledání informací, čtení skvěle vytvořené nápovědy a postupů s propojením na další vyhledávače jsem nakonec zvládl bez větších obtíží. Jsem sice ajťák, takže některé věci zvládám lépe než běžní uživatelé, přesto si myslím, že podle sepsaných návodů vše zvládne u úplný laik. Po roce používání ale musím uznat, že je to skvělá možnost, hlavně pro začátečníky, jako jsem já, jak se s eshopem naučit, spravovat produkty a objednávky a vést si tak vlastní podnikání. 

Za 5 dní to budou přesně dva roky, co jsem si založil oficiální živnostenské oprávnění a musím říct, že mne nikdy nenapadlo, že u toho vydržím tak dlouho. Za uplynulé roky jsem vymyslel spoustu dalších zajímavých příchutí sirupů a další varianty, které na které mám jen kladné hodnocení, za což jsem velice vděčný. Jak říkám od začátku, tento projekt mám jen jako svého koníčka, abych se mohl o produkty podělit se širší veřejností. Není to můj hlavní příjem, ale baví mne vést si vlastní "byznys", i když to ze mne neudělá milionáře (i když, kdo ví...? :D ). 

Velké díky patří samozřejmě také všem svým zákazníkům, kteří se ke mne pravidelně vracejí a nedají na mé produkty dopustit a doporučují mne dál, svým známým. Bez vás by to totiž bylo celé k ničemu a já jsem moc rád, že jste s mými výrobky spokojení. Každá kladná recenze pro mne znamená to nejvyšší možné ocenění, za které jsem rád více, než za finance, které z toho mám.